POLITICA DE RETURNARE

Conform legii in vigoare (OUG 34/2013) aveti dreptul de a returna produsul comandat in decurs de 14 zile calendaristice de la livrarea / primirea acestuia (conform art. 9, alin 2, lit. b din OUG 34/2013).

Click AICI pentru a descarca formularul de retur. Dupa ce il completati va rugam sa il trimiteti doar la adresa de mail contact@elanX.ro. Tot procesul de retur este realizat de client.  

Pentru produsele returnate prin curier si care nu reprezinta defecte de fabricare sau urme de uzura costul transportului va fi suportat de catre client, iar in cazul in caz contrar (produsul prezinta defecte din fabricare) costul transportului este suportat de catre compania noastra. In cazul in care produsul este trimis pentru schimbul cu alt produs, alta culoare, costul tranportului este suportat de catre client in totalitate. Produsele comandate care prezintă defecte de fabricație vor fi schimbate cu alte produse identice sau alte produse de aceeași valoare. 

Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. Renunțarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile de la retur. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Nu se returneaza produsele vandute catre persoane juridice. 

In cazul in care cererea de retur este realizata cand suntem in concediu, iar aceasta se gaseste in intervalul celor 14 zile cu drept de retur, vom procesa cererea cand ne intoarcem din concediu


Nu se pot returna

Produsele comandate în mod expres/personalizate la cererea cumpărătorului și/sau care nu faceau parte din stoc la momentul comenzii nu se pot returna; Drepturile de returnare nu se acordă produselor speciale dacă acestea au fost fabricate sau modificate conform comenzilor/instructiunilor specifice ale cumpărătorului (de exemplu si nu se rezuma doar la: produsele personalizate prin gravare laser).

*Clientii care au refuzat primirea coletului, acesta intorcandu-se la noi retur, vor putea comanda ulterior doar daca vor achita in avans (plata online cu cardul).

Închide (esc)

🦌 = ❤️

Hai sa vezi cel mai nou portofel #elan ⬇️

comanda acum

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Căutare

Cos

Coșul dvs. este momentan gol.
Cumpără acum