Despre noi

 

 a pornit la drum in 2015 de la o idee simpla, mai exact de la nevoia unuia dintre membrii echipei noastre. Iritat sa-si aranjeze mereu lucrurile in portofel, sa le sorteze pe care le pastreaza si pe care nu, acesta a decis ca vrea un portofel compact si ca va stoca in el minimul necesar. Deci: CI, cateva carduri, poate 2-3 bancnote. Dupa cateva saptamani de schite, prototipuri din diferite tipuri de piele, a aparut #elanONE (foto), primul nostru portofel minimalist.

Am fost atat de mandri de prima noastra creatie incat am decis sa patentam ideea la  OSIM, model ce l-am repetat si cu creatiile ulterioare.

Vazand ca primul produs nu este apreciat numai de noi, ci si de urmaritorii nostri de pe Facebook, am decis sa continuam seria, iar in acest moment avem 3 modele de portofele, 2 modele de portcard-uri si 1 model de breloc in portofoliu. Lucram in fiecare zi la concepte noi insa nu intotdeauna ideile bune se transforma in produse tangibile. Promitem insa ca noi articole inovative vor veni cat de repede cu putinta.