Anul acesta punem ✋🛑 la comenzi pe 16.12 ca sa aiba timp 🎅 sa le livreze la timp 🫶! Cadoul perfect exista 👀 🦌

De ce nu avem mai multe produse?

Chiar asa. De ce nu e magazinul nostru mai populat? Sa avem si portofele mai mari, poate genti mai mici, o borseta sau o husa de laptop? Raspunsul simplu este pentru ca nu vrem. Raspunsul mai elaborat este pentru ca nu vrem sa populam magazinul doar de dragul diversitatii. Am inceput aventura #elan cu un portofel, #elanONE, apoi am adaugat la colectie alte cateva modele de portofele si portcard-uri pana sa apara #elanX.

Noi, de fapt, ca sa fim sinceri, am retras anumite modele de portofele din magazinul online. Deci in loc sa adaugam, am facut contrariul. De ce? Poate pentru ca ne-am grabit cu acele modele si nu eram multumiti 100% atat de forma cat si de fond. Poate pentru ca in urma testelor de anduranta nu se comportau exemplar. Sau poate pentru ca nu ne placea noua cum aratau. 

Geanta #Ella a fost un pas urias pentru noi, pentru ca am intrat pe o nisa necunoscuta inca, dar ultrapopulata. La #Ella am lucrat luni intregi, am "stricat" tipare cat pentru n genti si am testat-o suficient cat sa fim noi multumiti de cum se comporta. Ghilimelele de mai sus sunt prezente intrucat e clar, ca nu se putea realiza un asa produs fara cercetare si fara eforturi. Deci pana la urma nu am stricat nimic. Ne-am jucat cu tiparele pana joaca noastra a dat in ceva serios si palpabil.

In concluzie, fiti siguri ca de cate ori mai apare un produs nou acela e cel care a scapat cu bine de testele noastre. Si da, pana la sfarsitul anului mai vrem sa venim cu ceva noutati. 

Weekend placut #elanilor!

 

Postare mai veche
Postare mai nouă

Produse recomandate

Închide (esc)

Cadoul perfect exista 🦌

Anul acesta punem ✋🛑 la comenzi pe 16.12 ca sa aiba timp 🎅 sa le livreze la timp 🫶! Click mai jos pentru a vedea colectia #elan 🦌

comanda acum

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Căutare

Cos

Coșul dvs. este momentan gol.
Cumpără acum