3 motive pentru care ai nevoie de un portofel minimalist

Cât de des porti un portofel? Ce stochezi în el? Din tot ceea ce ai în portofel, ce folosesti cu adevarat în fiecare zi? Ai cumva portofelul in buzunar acum? Te deranjeaza de fiecare cand te asezi pe scaun si esti obligat sa il pui pe masa?

Majoritatea barbatilor poartă portofelul toată ziua, in fiecare zi. Si majoritatea barbatilor tin prea multe portofel. Un lucru e clar. Nu ai nevoie de tot ce pui in portofel.

Portofelele compacte sunt bune pentru spate.

E cert ca, atunci cand stai jos pe un portofel butucanos, intr-unul dintre buzunarele din spate, iti poti strica postura. Nu vom intra in fiziologia din spatele acestei situatii, dar studiile arată că, în timp, acest fapt poate provoca sciatica, afectiune ce se manifesta prin durere localizata in partea inferioara a spatelui.

Portofelele slim sunt mai usor de accesat.

Ai fost cu siguranta in aceasta situatie.  O coada aglomerată, poate la cafenea sau la metrou, iar totul se blocheaza atunci cand cineva fie nu isi gaseste cardul de calatorie, cardul bancar sau buletinul. Poate că ai fost chiar tu acea persoana...stiu ca  nu este un sentiment tocmai placut.
Portofelele compacte iti permit să porti cele mai importante lucruri, astfel încât să nu fie nevoie sa "sapi" pentru a găsi ceea ce ai nevoie.

Portofelele minimaliste sunt mai sigure.

Un portofel compact il poti pastra cu usurinta in buzunarul din fata. Poate nu ai probleme cu hotii de buzunare in zona in care locuiesti, dar cand calatoresti aceasta poate sa devina o problema; e intotdeauna un plus sa stii ca poti muta portofelul in buzunarul din fata fara sa sacrifici confortul. Mai mult, cand e ultima data cand ceva ti-a cazut din buzunarul din fata? Exact.

Postare mai veche
Postare mai nouă

Produse recomandate

Închide (esc)

🦌 = ❤️

Hai sa vezi cel mai nou portofel #elan ⬇️

comanda acum

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Căutare

Cos

Coșul dvs. este momentan gol.
Cumpără acum